Introducere

Bine ați venit pe Websit-ul Synertek!

Acești termeni și condiții („Termeni”, „Acord”) sunt un acord între Operatorul site-ului („Operatorul site-ului”, „noi” sau „ai noștri”) și dvs. („Utilizator”, „dumneavoastră” sau „dvs. ). Prezentul Acord stabilește termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului web synertek.ro și oricare dintre produsele sau serviciile sale (în mod colectiv, „Website” sau „Servicii”).

Folosirea serviciilor sau a informaţiilor oferite pe site-ul https://www.synertek.ro este echivalenta cu acceptarea de către utilizator a termenilor şi a condiţiilor de mai jos. Termenii şi conditiile se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind să verifice actualizările de fiecare dată când accesează acest site.

1. Drepturi pentru proprietate intelectuală

Continutul si designul site-ului apartin Synertek.ro,  sunt protejate de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Nu puteţi reproduce materialele afişate pe site fară a deţine o permisiune scrisă din partea companiei.

Prezentul Acord nu vă transferă nicio proprietate intelectuală deținută de Operatorul Site-ului sau de terți și toate drepturile, titlurile și interesele asupra și asupra acestei proprietăți vor rămâne (ca și între părți) exclusiv cu Operatorul Website-ului.

Toate mărcile comerciale, mărcile de serviciu, graficele și siglele utilizate în legătură cu site-ul sau Serviciile noastre, sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale operatorului site-ului sau ale licențiatorilor operatorului site-ului web.

Alte mărci comerciale, mărci de serviciu, grafică și logo-uri utilizate în legătură cu site-ul nostru sau Serviciile noastre pot fi mărci comerciale ale altor terți. Utilizarea site-ului nostru web și a serviciilor dvs. nu vă acordă niciun drept sau licență de a reproduce sau de a folosi altfel orice operator Web sau mărci comerciale terțe.

Synertek poate, fară orice altă notificare sau formalitate şi fară ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

2. Limitare a răspunderii

Synertek nu işi asumă raspunderea, în nici o situaţie, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, suferită ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularităţii informaţiilor şi serviciilor furnizate pe acest site. Nu garantăm acurateţea, corectitudinea sau caracterul actual al informaţiilor furnizate.

3. Comenzi şi cereri pentru oferte de preţ

Comenzile sau cererile pentru oferta de preţuri pot fi date utilizând formularul de contact de pe acest site, e-mail, telefon. Utilizatorul are obligaţia de a furniza date corecte şi cât mai concrete cu privire la proiectul dorit. Synertek nu poate fi tras la raspundere sub nici o formă pentru neplaceri cauzate de furnizarea de către utilizator a unor informaţii incorecte sau incomplete.

În cazul în care Synertek considera o cerere sau o comandă ca fiind incompletă sau incorectă, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizată de acesta sau poate sterge cererea fară nici o instiinţare a utilizatorului.

4. Facturare, plată, stergere/suspendare servicii

Pentru serviciile contractate, facturarea se face conform aspectelor agreate cu beneficiarul, respectiv contractul de prestări servicii incheiat între cele 2 părţi.

Termenul de plată este cel specificat pe factură, intârzierea efectuării plaţii poate duce la suspendarea ori chiar stergerea serviciilor, cu informarea clientului în prealabil, serviciile urmând a fi reactivate după efectuarea plaţii.

5. Securitate Date

Protecţia datelor personale este foarte importantă pentru noi. Dacă accesezi această pagina înseamna că eşti de acord să respecţi Termenii şi Conditiile şi de asemenea legislaţia în vigoare. Sperăm ca politica de confidenţialitate să te ajute să întelegi ce fel de date putem colecta şi cum sunt acestea protejate, utilizate sau în ce imprejurări pot fi dezvaluite.

Te asigurăm că vom respecta drepturile conferite de urmatoarele legi:

Legea nr. 677/2001- privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ţi libera circulaţie a acestor date.

Ordonanta nr. 130/2000 – privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificarile ulterioare.

Modificarile prezentei politici care vor aparea ulterior pe această pagina web, vor fi realizate fară a te informa ulterior, de aceea este indicat să recitesti această secţiune de fiecare dată când apelezi la serviciile noastre.

Scopul colectării datelor este: furnizarea serviciilor şi produselor conform ofertei curente. Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi aceste date, ele fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate.

Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea furnizării serviciului. Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autorităţile naţionale/europene/mondiale de înregistrare.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi stergerea datelor. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa către noi sau justiţie. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

6. Materiale transmise prezentului site

Orice material sau informaţie trimise sau publicate pe acest site, prin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidenţiale şi neproprietare şi, ca atare, pot fi utilizate de Synertek în orice scop, nelimitându-se la dezvoltare sau la marketingul produselor. Este interzisă publicarea sau transmiterea către sau de la acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, calomnioase, defaimătoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara relaţionată de site.

7. Acceptarea acestor termeni

Recunoașteți că ați citit prezentul acord și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile. Folosind site-ul Web sau Serviciile acestuia, sunteți de acord să fiți obligați prin prezentul acord. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii prezentului acord, nu sunteți autorizat să utilizați sau să accesați site-ul și serviciile acestuia.

8. Dispoziţii finale

Toţi utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni şi condiţii astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea şi conformarea la Termeni şi Condiţii prevazute în acest document. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment continutul acestui document, fară notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continuă să folosească site-ul după afisarea lor în acest document.

9. Contact

Dacă doriți să ne contactați pentru a înțelege mai multe despre acest Acord sau doriți să ne contactați cu privire la orice problemă legată de acesta, puteți face acest lucru prin formularul de contact, trimiteți un e-mail la contact@synertek.ro sau scrieți o scrisoare către Str. Energiei nr. 33, Bacau, Romania

Acest document a fost actualizat ultima dată pe 28 noiembrie 2019