Oferim soluții care aduc uzabilitate, frumusețe și impact mare.

8691
Magazin online rapid şi economic
Pentru proiecte la început de drum sau pentru cele cu bugete mici, vă propunem realizarea unui magazin online low-cost, cu funcţionalităţi limitate.
8691
Platformă CMS eCommerce
În topul celor mai populare soluţii pentru mai toate nevoile, sunt magazinele virtuale pe platforme precum Prestashop, Magento sau OpenCart.
8691
Magazin online personalizat 100%
Pentru business-urile care se respectă şi vor o soluţie unică şi deosebită de eCommerce, oferim dezvoltare magazine online de la zero.

Creare magazin online

La ora actuală crearea unui magazin online reprezintă un atu foarte mare pentru orice afacere indiferent de dimensiunile acesteia. Statisticile realizate pe afacerile care au o prezenţă în mediul online şi pe cele care nu se află în mediul online au avut rezultate mai mult sau mai puţin asteptate.

Sunteţi la început de drum în comerţul electronic sau doriţi să faceţi trecerea la o platformă de cumpărături online mai performantă? Avem o soluţie de magazin online optimă pentru orice afacere, cu multiple funcţionalităţi şi usor de customizat pentru obţinerea unei identităţi grafice profesionale.

Apelează cu încredere la Synertek şi hai să realizăm împreună un magazin online exact aşa cum ţi-l doreşti, potrivit pentru afacerea ta.

Calculează preţ
Acum este momentul să îţi vinzi produsele online
Design responsive
Clienţii tăi vor putea accesa magazinul indiferent dacă folosesc un PC, laptop, tabletă sau telefon. Comenzile vor fi plasate cu real succes.
Magazin optimizat SEO
O campanie SEO este esenţială în viaţa unui magazin online, oferim soluţii 100% optimizate pentru motoarele de cautare.
Facturi online
Oferim posibilitatea integrării unui sistem complet administrabil de eliberare a facturilor. Acum totul se poate factura automat.
Produse nelimitate
Indiferent de câte produse doreşti să aibe site-ul tău, vom găsi o soluţie pentru a funcţiona corect şi rapid.
Găzduire gratuită
Unde se află magazinul tău online? Pe serverele noastre, complet gratuit pentru o perioadă de 3 luni.
Integrare AWB
Emiteţi în mod automat orice tip de AWB pentru companiile cunoscute de curierat, Fan Curier, Cargus, etc.
Opţiuni şi filtre produse
Ai multe opţiuni şi atribute? Iţi creem filtre şi opţiuni relevante pe categorie pentru o navigare uşoară.
Gestiune reduceri
Indiferent că doreşti să aplici cupoane de reducere, livrare gratuită, vei putea seta singur acest aspect.
Newsletter
Alege să realizezi un newsletter şi să il poţi trimite unei liste de clienţi prin intermediul opţiunii pe care o oferim.
Alte funcţionalităţi şi servicii de calitate
8661
BLOG INTEGRAT
Pentru a putea publica noutăţi şi articole de interes general, vom instala un blog ce poate fi utilizat cu succes din interiorul panoului de administrare.
8736
SUPORT HTTPS
Pentru un plus de siguranţă şi de incredere din partea clienţilor magazinului tău, poţi opta pentru un sistem HTTPS - soluţia ideală pentru securizarea conturilor şi a plaţilor.
8663
CONSILIERE PROMOVARE
În vederea promovării online a magazinului pe care vi-l oferim, veţi beneficia de intregul suport pentru SEO, PPC sau Social Media.
8664
SUPORT EMAIL/TELEFONIC
În funcţie de pachetul ales, poţi beneficia de suport prin email, chat sau prin telefon, intervenţiile noastre fiind prompte şi de calitate.
8668
EMAIL PERSONALIZAT
Utilizând domeniul companiei tale vom configura gratuit până la un maxim de trei (3) email-uri de forma nume@firmă.ro pentru o identitate cu adevărat profesională.
8707
MULTILANGUAGE
Magazin online în mai multe limbi? Bineînteles ca se poate apela la o astfel de soluţie, activitatea derulată fiind extinsă şi în alte oraşe şi regiuni din strainatate.
8666
MENTENANTA
Acordăm mentenanţă gratuită pentru un anumit interval de timp cât şi posibilitatea de a beneficia de un pachet contra cost pe viitor.
8665
GARANTIE
Aveţi garanţie de până la un an de zile pentru orice magazin online realizat de Synertek. Se asigură update şi intervenţii rapide în cazul unor probleme tehnice.
Beneficiile unui magazin online

Crearea unui magazin online aduce o serie de beneficii foarte importante oricărui tip de business

Mereu disponibil

Eşti întotdeauna acolo pentru clienţii tăi, comparativ cu un magazin clasic care funcţionează după un anumit orar. Acest lucru înseamnă automat şi cresterea vânzărilor.

Costuri reduse

Crearea unui magazin online necesită costuri mult mai reduse comparativ cu investiţia necesară pentru deschiderea unui magazin clasic.

Creşterea caştigurilor

Un magazin online realizat exact aşa cum trebuie, bine administrat şi căruia i se va aloca promovarea necesară, iţi poate aduce caştiguri considerabile.

Vă doriţi să colaborăm? Solicitaţi o ofertă personalizată

Pe lângă funcţionalitaţile afişate mai sus, putem oferi soluţii personalizate pentru proiectul dumneavoastră în funcţie de cerinţele primite. Contactaţi-ne solicitând o ofertă de preţ pentru proiect şi vă vom răspunde în maxim 24 de ore la adresa de email completată în formular.