linie rosie verticala

Servicii optimizare SEO

Vrei profit din Online? Fii in Top prin Servicii de Optimizare SEO.
linie rosie verticala
Cum funcționează SEO?
Cautarea cuvintelor cheie
Pentru o campanie SEO reuşită vom începe prin identificarea celor mai eficiente cuvinte cheie. Acest proces se referă la obținerea de informații asupra întrebărilor și preocupărilor consumatorilor.
Postări periodice pe blog
Experiența utilizatorului definește optimizarea la fața locului. Totul, de la copierea site-ului web la structura navigării dvs. contribuie la o experiență optimizată pentru utilizatori și motoarele de căutare.
Analiză competitivă
Există o mulțime de companii care concurează pentru aceleași cuvinte cheie. Vom analiza punctele forte și punctele slabe ale acestora pentru a găsi noi oportunități pentru creșterea continuă online.
Construirea legăturilor
Linkurile de pe site-uri consacrate și de înaltă calitate conduc traficul relevant către site-ul dvs. și creează autoritate în Google.
10 Pași spre Succesul SEO

Înainte de a începe orice muncă, echipa noastră își face timp pentru a te cunoaște pe tine și afacerea ta. Aflați mai multe despre audiența dvs., modelul de afaceri și obiectivele noastre ne vor permite să dezvoltăm o strategie de optimizare completă a motorului de căutare.

Consultanții noștri de marketing cu experiență lucrează cu dvs. pentru a vă defini obiectivele de marketing digital, dezvoltând o platformă inițială pentru a începe strategia planului dvs. SEO.
Prin intermediul site-ului dvs. web, obținem o mai bună înțelegere a punctelor tari și a punctelor slabe ale poziției actuale. Folosind o gamă extinsă de instrumente SEO, identificăm și prioritizăm elementele site-ului dvs. web care vor oferi cele mai multe avantaje.
Auditarea acțiunilor concurenților dvs. este o modalitate dovedită de a distinge propunerea dvs. unică de valoare. Acest lucru ajută, de asemenea, echipa noastră de SEO să scoată în evidență punctele tale forte în timp ce rămâi la curent cu peisajul competitiv al industriei tale.
Această fază critică implică o analiză aprofundată a termenilor de căutare populari, combinată cu informații despre cum caută clienții. Vom analiza volumul, competiția și oportunitatea căutării printr-o serie de instrumente de cuvinte cheie care permit echipei noastre să descopere oportunități de creștere pentru afacerea dvs. și să identifice termenii care sunt cei mai valoroși pentru creșterea dvs.
Echipa noastră SEO prezintă modul în care planul dvs. de optimizare va fi implementat Aceasta implică atribuirea unor fraze cheie adecvate paginilor corespunzătoare de pe site-ul dvs. Acest pas crucial vă asigură că clienții dvs. vă vor găsi atunci când caută termeni relevanți pentru afacerea, produsele sau serviciile dvs.
Folosind datele de cercetare și optimizare, vom aplica pe pagina web cuvintele cheie, meta descriere, etc, pentru optimizarea site-ului. Urmărim toate modificările pe care le facem, ceea ce ajută echipa noastră să evalueze eficiența planului nostru.
Monitorizăm performanțele site-ului dvs. prin analizarea valorilor colectate prin Google Analytics și Search Console. Aceste informații nu numai că ne arată performanța site-ului dvs., dar ne pot deschide ochii și către noi oportunități sau pentru a identifica eșecurile. Nu este o minge de cristal, dar este destul de aproape!
Folosind datele de performanță a site-ului, modificăm planul nostru SEO și continuăm să îmbunătățim optimizarea motorului de căutare. Studierea datelor analitice ne permite să facem ajustări la optimizarea dvs. și să convertim în continuare vizitatorii în clienți.
Cu serviciile noastre de marketing de conținut, echipa noastră dezvoltă conținut unic orientat pentru a-ți angaja clienții și a face performanțe în motoarele de căutare.
Continuăm monitorizarea și raportarea performanței site-ului dvs.. Aceasta include verificarea datelor analitice împreună cu starea de sănătate a site-ului dvs. Acest lucru permite echipei noastre să rămână în topul poziției site-ului dvs. pe piață.
Site-ul tău pe prima pagina în Google

Crește în clasamentul Google cu serviciile noastre de SEO.

8021
Analiza SEO Gratuit
Simplu și rapid la o cafea sau cu răspuns pe email în 24 ore.
8021
SEO On-Page
Facilităm vizibilitatea site-ului față de Google în 24 ore.
8021
SEO Off-Page
Pe termen scurt și mediu în funcție de concurență.
8021
Rapoarte lunare
Pozițiile site-ului în funcție de cuvintele cheie stabilite.

Search Engine Optimization

Îndrăzniți să explorați mai multe decât v-ați imaginat vreodată - o putem face împreună!
Arrow
Pachete Search Engine Optimization

Optimizarea site-ului se asigură că acesta este accesibil pentru motoarele de căutare și îmbunătățește considerabil posibilitatea ca acesta să fie găsit de diferite motoare de căutare.

On Page SEO

150.00

Starting Business


Audit SEO

Stabilire cuvinte cheie principale

Adăugare meta-taguri

Redactare texte optimizate pe cuvintele cheie

Optimizare imagini

Creare sitemap.xml

Adăugare linkuri interne

Adăugare tag-uri titlu + alt

Adăugare tag-uri h1, h2, h3, h4

Adăugare tag-uri bold/italic

Compresie html, css, js

Înscriere în Google, Google Webmaster Tools, Google Analytics

Off Page SEO

250.00

for any Business


Audit SEO

Redactare articole promovate in Social Media

Linkuri pe retele de socializare

Linkuri si advertoriale pe bloguri

Linkuri în cataloage web

Bannere pe diverse site-uri

Raport lunar cu cuvintele cheie și pozițiile acestora

Pachet Duo

350.00

Higher Business


Pachet On Page

Pachet Off Page

2 in 1

50 € Reducere

Verificare SEO

In procesul de auditare ne folosim de instrumente precise, precum Google Analytics, SEO Spyglass, Majestic SEO, Semrush sau Ahrefs. Gratuit şi simplu! Veţi primi un raport complet cu modificările necesare pentru creşterea site-ului în Google in 24h.