Site de Prezentare

Realizare site-uri web

Site de prezentare cu domeniu, gazduire web, optimizare SEO si GDPR gratuit!

Un site de prezentare este cea mai uşoară metodă de a va promova afacerea. Un site reprezintă imaginea dvs. pe internet şi este o posibilitate de a atrage noi clienţi.

Cautati un site administrabil, cu design 100% responsive, optimizat pentru motoarele de cautare dar si servicii conexe precum integrarea cu retelele de socializare, logo personalizat, galeriei foto/video, multiple solutii de contact sau inscrierea afacerii in Google Business?

Fiecare pachet de realizare site web beneficiază de garanție 12 luni.

Cere ofertă
Iată ce funcţionalităţi prezintă un site
8652
SITE ADMINSTRABIL
  • Fiecare site realizat beneficiaza de panou de administrare inclus pentru o manageriere rapida si eficienta a paginilor, a imaginilor si a celorlaltor informatii afisate in site-ul tau.
8655
SOCIAL MEDIA
  • Compania are un cont de Facebook, Twitter sau Linkedin? Ne ocupam de asocierea acestora cu site-ul vostru. In caz contrar, putem oferi servicii de realizare a paginilor aferente.
8658
INCARCARE RAPIDA
  • Incarcarea rapida a unui site este un real obiectiv pentru agentia noastra. In baza auditului departamentului SEO vom optimiza la maxim fiecare pagina si fotografie a site-ului tau.
8653
DESIGN RESPONSIVE
  • Se asigura design responsive pentru ca vizitatorii sa poata parcurge in conditii optime site-ul. De pe PC, laptop, tableta sau smartphone, site-ul va fi afisat perfect.
8656
LOGO PERSONALIZAT
  • Ai nevoie de un logo personalizat si de o identitate pe masura anvergurii companiei tale? Apeleaza la noi pentru a primi un logo, carte de vizita sau bannere profesionale.
8659
PAGINA DE CONTACT
  • Pachetul de creare site include realizarea unei pagini de contact de calitate. Incorporam harta pentru a defini locatia companiei, includem formular de contact si alte detalii.
8654
SEO ONPAGE INCLUS
  • Oferim solutii 100% optimizate SEO pe care sa le putem promova ulterior cu usurinta. Asiguram o indexare optima in Google, un cod sursa curat si o viteza de incarcare excelenta.
8657
GALERIE FOTO
  • Modulul de galerie de imagini este gratuit pentru orice site realizat si va permite introducerea unui numar nelimitat de poze in site. Galerii, slide-uri sau cataloage de produse.
8660
GOOGLE MAPS
  • Vrei ca afacerea ta sa fie inscrisa in Google Maps? Noi va ajutam sa obtineti acest beneficiu si vom initia o solicitare prin care garantam listarea pe harta orasului de activitate.
Alte funcţionalităţi şi servicii de calitate
8661
BLOG INTEGRAT
Integram un blog modern cu acelasi design ca site-ul principal pentru a putea publica stiri, noutati din interiorul companiei sau oferte speciale.
8662
PAGINI NELIMITAT
Solutia noastra este complet administrabila si include posibilitatea de a adauga, edita sau sterge paginile foarte usor. Nelimitat pagini si articole pentru afacerea ta.
8663
CONSULTANTA PROMOVARE
Realizarea site-ului este doar un simplu pas in acest drum catre succesul online al companiei tale. Departamentul de promovare garanteaza consultanta gratuita.
8664
SUPORT EMAIL/TELEFONIC
Pentru a rezolva in timp util orice problema pe care o intampinati, va oferim suport in timp real, atat prin email cat si telefonic..
8668
EMAIL PERSONALIZAT
Utilizand domeniul companiei tale vom configura gratuit pana la un maxim de cinci (5) email-uri de forma nume@firma.ro pentru o identitate cu adevarat profesionala.
8662
IMAGINI NELIMITAT
Ai de gand sa creezi una sau mai multe galerii de imagini in site? Nu exista restrictie din acest punct de vedere - poti uploada oricare imagini doresti pentru a le afisa in site.
8666
MENTENANTA
Ce este mentenanta? Noi o numim o garantie, garantia ca site-ul companiei tale va fi intotdeauna functional si pregatit pentru a le oferi vizitatorilor informatia pe care o cauta.
8665
GARANTIE
Aveti garantie de pana la un an de zile pentru orice site realizat de Synertek. Se asigura update si interventii rapide in cazul unor probleme tehnice.

Pachet Start UP

450.00

Starting Business


Panou de administrare

5-10 Pagini

Concept grafic unicat & responsive

Găzduire Web SSD

Galerii Foto Animate

Creare siglă standard

Integrare reţele de socializare

Indexare în Google

Configurare e-mail business

Pachet Plus

700.00

for any Business


Panou de administrare

20-30 Pagini Dinamice

Concept grafic unicat & responsive

Găzduire Web SSD + Certificat SSL

Galerii Foto & Video Animate

Creare siglă vectorial

Creare şi integrare reţele de socializare

Indexare în Google

Configurare e-mail business

Chat online

Catalog Servicii / Produse

Bilingv (ro/en/it)

Pachet Premium

De la €900.00

Higher Business


Panou de administrare

Pagini Dinamice Nelimitate

Concept grafic unicat & responsive

Optimizare SEO On-Page

Găzduire Web SSD + Certificat SSL

Galerii Foto & Video Animate

Creare siglă vectorial

Creare şi integrare reţele de socializare

Indexare în Google

Configurare e-mail business

Chat online

Catalog Servicii / Produse

Bilingv (ro/en/it)

Blog

Modul booking online

Scripturi PHP la cerere

Vă doriţi să colaborăm? Solicitaţi o ofertă personalizată

Pe lângă funcţionalitaţile afişate mai sus, putem oferi soluţii personalizate pentru proiectul dumneavoastră în funcţie de cerinţele primite. Contactaţi-ne solicitând o ofertă de preţ pentru proiect şi vă vom răspunde în maxim 24 de ore la adresa de email completată în formular.

Testimonials