Ovidiu C. Corodescu
Ovidiu C. Corodescu

CEO | Web Designer

Bună ziua și bine ați venit,

Sunt un dezvoltator profesional Full Stack Web cu o experiență de peste 5 ani. Am dezvoltat o gamă largă de site-uri web și aplicații cu ajutorul abilităților mele. Am abilități bune de rezolvare a problemelor în cât mai scurt timp.

Livrez întotdeauna la timp și garanție 100% satisfacție, sunt dedicat să ajut clienții să își dezvolte afacerea online.
Îmi place să creez site-uri web frumoase, captivante și friendly pentru mobil.

 

Biografie:

Născut în Bacău, România, după adolescenţă am decis să emigrez în altă ţară şi să îmi construiesc un viitor. Trecerea anilor departe de ceea ce îmi era drag, familie, m-a făcut să mă reîntorc în România, o ţară frumoasă şi cu mult potenţial. Iniţial a fost destul de greu să mă obişnuiesc cu nivelul de trai dar am început să mă dezvolt pe plan profesional în Marketing si Dezvoltare Web.

Viață profesională:

Pasionat de mic de ceea ce înseamnă IT, am considerat că nu este nevoie să urmez anumite cursuri pentru a mă dezvolta pe domeniul IT. Îmi place foarte mult să fiu în natură, mă face să fiu mai creativ şi de aceea am urmat cursurile universitare  de master în domeniul Ingineriei - Protecţia Mediului. Consider că dacă iţi place ceea ce faci tot timpul vei reuşi să aduci numai lucruri bune şi ideei stralucite.

Custom Web Design

98%

Graphic Design

87%

Responsive / Mobile Sites

98%

Email Design + Integration

98%

SEO

85%

Împreuna cu Synertek Bacău, România acoperim o gama largă de servicii media online şi offline. Ne ocupam de creare site-uri & webdesign, magazine online, logo-uri, grafică, optimizare SEO şi multe altele.

Ce spun clienţii noştri şi ce ne bucură

"One thing that really stands out from our engagement is their genuine desire to help us achieve our goals.
Excellent a massive help through the whole process. Ovidiu has been extremely helpful and I'm very happy with the results."

 

Îndrăzniți să explorați mai multe decât v-ați imaginat vreodată - o putem face împreună!