Publicitate online prin Google Adwords & Facebook Ads

Promovăm serviciile și produsele tale pe cele mai mari canale de publicitate.
Social Media Marketing
Servicii SMM - Social Media Marketing

O strategie eficientă pentru Social Media poate ajuta la creșterea business-ului tău, îți îmbunătaţeşte vizibilitatea în online și te conectează cu audiența ţintă.

Concepem strategii de marketing pe canalele social-media care să rezoneze cu brandul tău și audiența ta. Îți oferim, în acest mediu, planuri de activitate gestionate complet, planificare și generare de conținut

Solicită ofertă
Castigă clienţi, creşteţi vanzările şi mareşte-ţi expunerea prin instrumentele Social Media:

Facebook, Twitter, Linked'in, Instagram sau Google

Monitorizare brand în Social Media

Te putem ajuta să îmbunătățești reputația business-ului tău și să afli care este percepția publicului asupra brandului tău.

Content de calitate pe Social Media

Conținutul generat pe Facebook, Twitter sau Pinterest poate ajuta la creșterea rapidă a traficului. Te putem ajuta să alegi ce tip de conținut și ce platforme se potrivesc cel mai bine.

Administrare conturi Social Media

Iți putem administra conturile pe aceste platforme, conectându-te cu publicul.

Creare şi gestiune profil business

Realizăm și personalizăm profiluri pe canalele social-media, folosindu-ne de conținut de calitate, care să rezoneze cu brandul tău și cu publicul acestuia.

PPC Marketing
Google Adwords şi Facebook Ads

Campanii PPC

Publicitatea online de tip Pay Per Click (PPC) are un impact instant și îi oferă brandului tău o mai mare expunere, ca rezultat al prezenței paginii principale a site-ului tău în motoarele de căutare.

Scopul nostru este să definim campanii performante, să le optimizăm până la atingerea celei mai bune conversii şi să vă ajutăm la creşterea cifrei de afaceri cu costuri cât mai mici.

Solicită ofertă
Creşte-ţi vânzările şi mareşte-ţi expunerea prin publicitatea online de tip Pay Per Click

Google Adwords & Facebook Ads

Campanii de search Google Adwords

Campanii PPC pentru căutare, clasice sau dinamice în funcţie de conţinutul tău. Creşte-ţi ROI-ul prin campanii de search Google Adwords.

Remarketing pe Google şi Facebook

Transformă potențialii clienți în cumpărători loiali. Echipa noastră te poate ajuta, prin dezvoltarea unei strategii de remarketing care răspunde nevoilor tale.

Publicitate pe Facebook şi Social Media

Vrei să ai vânzări directe pentru brandul, produsul sau serviciul tău? Noi dezvoltăm o strategie de advertising pe rețelele sociale care să rezoneze cu obiectivele tale.

Campanii de Display pe Fb şi Google

Oferim strategii de display marketing pentru creșterea expunerii brandului, interacțiune și conversii. Administrăm cu succes campanii de conștientizare a brandului.

Pay-Per-Click Ads

Succesul real online nu înseamnă că veți găsi clienți, ci despre clienții care vă vor găsi

Vă doriţi să colaborăm? Solicitaţi o ofertă personalizată

Pe lângă funcţionalitaţile afişate mai sus, putem oferi soluţii personalizate pentru proiectul dumneavoastră în funcţie de cerinţele primite. Contactaţi-ne solicitând o ofertă de preţ pentru proiect şi vă vom răspunde în maxim 24 de ore la adresa de email completată în formular.