Colorăm afacerea ta online!

O imagine reuşită necesită o minte curioasă, care este sensibilă la importanţa culorilor, formelor, texturilor şi a simetriei.

Dăm viaţă imaginaţiei tale prin:

Icon
Documentaţie

Analizăm domeniul şi concurenţa şi vedem care sunt cele mai noi tendinţe.

Concept Design
Concept

În baza informaţiilor acumulate în prima etapă, putem veni cu idei şi concepte.

Vector Icon
Creaţie

Etapă în care sunt îmbinate cunoştinţele designerului cu dorinţele clientului.

Process Icon
Livrare

Ne asigurăm că produsul final este primit de către client împreuna cu toate fişierele.

Logo - Vorbește despre tine

Folosind logo-ul pe un site web și în orice alte locuri pentru reprezentarea afacerii dvs. online, puteți crea o imagine puternică a mărcii. Posibilitățile de reprezentare a imaginii de marcă a site-ului dvs. web prin utilizarea logo-ului sunt interminabile și se poate crea creativitate cu ușurință. Logo-ul dvs. de afaceri vă poate face marca vizibilă și vă poate stimula afacerea online dincolo de gândirea dvs. Într-un alt mod, logo-ul dintr-un site web servește într-un scop mai bun decât fotografierea portretizând o echipă grozavă sau o imagine de birou.

Hai să ne cunoaştem

Serviciile de grafică web pe care vi le oferim:

GRAFICĂ PENTRU REŢELELE SOCIALE

Reţelele sociale ne arată că este suficient ca un mesaj să fie transmis o dată pentru a fi distribuit de mii şi milioane de ori. Conţinutul grafic care însoţeşte postările lansate pe Facebook, Twitter sau alte reţele sociale implicate în promovarea unui business stimulează gradul de interacţiune al mesajului cu audienţa căreia vă adresati, ceea ce încurajează un impact mai mare asupra acestui public. Fotografiile au un impact emoţional sesizabil, acţionând ca manifest în rândul utilizatorilor.

PRELUCRARE IMAGINI

Conţinutul grafic reprezintă cartea de vizită a unei afaceri. Synertek prelucrează fotografiile în conformitate cu standardele tehnice ale platformelor web, facilitând integrarea optimă a imaginilor editate profesional în conţinutul de tip text ce urmează să fie distribuit pe reţelele sociale. Prelucrarea foto este un serviciu care poate fi contractat inclusiv pentru integrarea optimă a imaginilor de produse regăsite în magazinele online.

CONSULTANŢA ACHIZIŢIE FOTO

Internetul este un mediu deschis la tot şi toate, însă această disponibilitate poate avea două taişuri. Ca posesor al unui business cu notorietate, va trebui să ofertaţi audienţa doar cu un conţinut original, atât scris, cât şi vizual. Oferim consultanţă de specialitate în achiziţionarea de pachete foto premium, dedicate specificului afacerii dumneavoastră. Personalizându-le, acestea se vor integra în procesul de comunicare ce va transmite valorile fundamentale ale business-ului online.

BANNERE DISPLAY ADVERTISING

Un click este echivalentul unei conversii. Pentru aceasta, utilizatorii trebuiesc stimulaţi pentru a accesa un banner prin elemente de grafică şi mesaje strategic plasate. Identificăm, selectăm şi profităm la maximum de potenţialul celor mai eficiente elemente vizuale, facilitând contactul dintre audienţă şi bannerele gravate cu simbolul şi motto-ul afacerii dumneavoastră. In online, prima impresie contează şi este un apel la acţiune pentru utilizatorii care alcatuiesc publicul-ţintă.

CONTACTEAZĂ-NE. Avem multe de discutat...

Ne-ar plăcea să auzim despre dvs. şi să explorăm posibilitatea de a trece împreună prin aventuri online inedite. Afacerea dvs. este importantă pentru noi şi să vă ajutăm să reuşiţi, este scopul nostru principal. Nu există nici un risc şi nici o obligaţie, spuneţi-ne ce vă doriţi.

Cere ofertă personalizată